2011 – dag 50-56

Kristian blev forkælet med de to første Croque Monsieurs, jeg nogensinde har lavet. Jeg kan afsløre, at jeg fik lov at smage, og de var gode. Monsieur ser også tilfreds ud. Det er vist godt, det kun er week-end en gang om ugen.

Jeg fik leget lidt med stempler søndag, og da det i øvrigt havde været en grå dag uden de store billedemuligheder, må mine små tekststempler holde for. Heldigvis var der dejlige farver på.

Jeg var en tur i kælderen for at se, om min hovedpude monstro efterhånden var blevet tør… Vi har fået lov at låne underboens tørretumbler,  mens de er på ferie, og det skulle udnyttes til at få vasket hovedpuder. Lad os bare sige, at det tager LANG tid for min pude at blive tør. Nå, men jeg tænkte, at vores hoveddør kunne være dagens motiv. På den hænger en lille firkantet plastikgræsplæne fyldt med blomster; nøj, hvor vi længes efter foråret.

Naturligvis måtte de fine tulipaner fra Kristian indgår i ugens billedeserie; de lyser op og lover at foråret vil sejre, selvom vinteren er tilbage for en tid.

Juhuu! Jeg fik scrappakke for første gang i meget lang tid. Der var en fin lille pose med lidt ekstra godter med og en seddel, hvor der stod, hvem der havde pakket pakken. Alt sammen meget fint, og det var dejligt med nye sager.

Æv, vi har haft så fint vejr og helt op til 22 grader i direkte sol, og nu er det vinter, koldt og klamt igen. Hmm – men det bliver vel forår på et i tidspunkt…

Når vejret ude er gråt og trist, er det altid noget, at frokosten er farverig og opløftende. Jeg elsker råkost; både smagsmæssigt og visuelt.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to 2011 – dag 50-56

 1. Benita says:

  Elsker dine billedserier om jeres liv!

  Herligt at du også kommer nødder i råkosten, det gør vi nemlig herhjemme og det smager bare så godt!

 2. Ditte says:

  Mums, de “madder” ser da yummy ud, må lige finde ud af hvad de indeholder.
  Har selv fået pakke fra danipeuss, og fik den dejligste pose knapper med som tak for købet, utrolig velassorteret biks, ikke sidste gang jeg handler der. Kan se du også købte en masse guf, glæder mig til at se det i brug.
  Ja, forår kom så frem…
  For nu, god weekend!
  Knus!

 3. margit bloch says:

  Super herlig billedserie… Ja, K. ser da vældig tilfreds ud…;o) sikkert med god grund!
  Og de lækre tulipaner… mums…
  Ja, her venter vi og længes vi også efter forår…
  Knus

 4. Randi/rhh says:

  Det er hyggeligt sådan fra sidelinien at følge med i jeres hverdag, og det er nogle skønne billeder du får taget
  mht. tørring af hovedpude kan det anbefales at smide et par tennisbolde med i tørretumbleren så tørre den hurtigere og bliver samtidig lækker luftig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.