Love (layout #2)

Layout #2 i 2010.

Louise og jeg har en udfordring til hvert TorsdagsCrop og i torsdags var opgaven at lifte dette layout. Jeg valgte at prøve at lave et meget meget nært lift af layoutet, dog med papirer primært fra October Afternoon men også nogle enkelte fra Cosmo Cricket. Det var faktisk sjovt men også svært at lifte så nært ved det originale layout. Og så er det tit de mere enkelt udseende layouter, der er sværest at få pæne. Et layout som det her, skal være ret lige, hvis det skal du.

Titel og journaling.

Det originale layout havde sådan en fin måde at lave titlen på, så det var alletiders bare at gøre næsten det samme. Her har jeg brugt nogle stof-thickers, som er så fine. Den blå bølgede kant allernederst er lavet med cirkler skåret med Spellbinders; det er en ret god måde at lave sådan nogle kanter på. Da jeg havde layoutet stort set færdigt, alt var limet og klistret og sat fast, opdagede jeg, at jeg havde fået et d ind i inv(d)viteret. Æv! Det kunne jeg jo ikke leve med, så jeg måtte forsigtigt hive journalingen af og gøre det hele om igen. Gør du også det, hvis du opdager en fejl?

Lille og stor.

Den lille sommerfugl er lavet med en Martha Stewart die, mens den store er håndklippet, fordi jeg ikke havde en større sommerfugle die; nød lærer scrapper at improviserer.

Flere sommerfugle.

Jeg har heller ikke en die, der kan lave sommerfugle med huller i vingerne, men sådan nogle kan man jo nemt lige skære. De små fine hjertenåle er noget af det allersidste, jeg købte hos Lifetime.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Love (layout #2)

 1. Charlie says:

  Hvor er det et smukt LO – utroligt som du kan lave noget der oser langt væk af enkelthed og ro – og så indeholder en zillion detaljer når man kigger nærmere efter. GENIALT og et smukt minde om en helt speciel dag.

 2. Karina says:

  Superflot,Cecilie! Jeg er vild med papirerne , farverne og elementerne.

 3. Ann - ABC says:

  Wauw, hvor er det bare et flot lo. Det hele virker så afstemt, og så indeholder det en mill. detaljer….

  Tror ikke jeg kan gøre det lige så flot, men det skal godtnok prøves – der liftes 🙂

 4. Benita says:

  Hmm endnu et layout jeg bare SKAL lifte… jeg får da travlt i aften! Håber virkelig ungerne sover hurtigt. 🙂

  Super flot layout med en god og simpel (host host) opsætning og med et væld af detaljer.

 5. Alfie says:

  Det ryger altså ned i MÅ lifte mappen på pcen – det er for fedt – er vild med alle hullerne.

 6. Karin says:

  Super flot og klart LO. Er vild med de måder du har brugt nåle på. Lige ideér jeg kan bruge, når jeg har “tonsvis” af nåle 🙂

 7. Hold op, det er bare det flotteste LO -ever. Jeg ved snar ikke hvad jeg skal fremhæve
  ALT spiller bare. SÅ FLOT. Kh 10na

 8. Hov, glemte da et t i snart -sorry;o) Kh 10na

 9. Annette says:

  Det hele er bare så smukt og harmonisk.
  Smukke billeder som udgangspunkt, og så får du det hele til at hænge sammen med de farver og detaljer med sommerfugle, hjerter og nåle. Og så de huller !!
  Jamen altså, hvor er det genialt.

 10. margit bloch says:

  Super, super flot LO. Det er utrolig harmonisk og romantisk samtidig… WAUWWW siger jeg bare.
  Knus ;o)

 11. Alfie says:

  Hej
  Har givet dig en lille award:)

 12. Ditte says:

  Hvor er det fantastisk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.