Kortskissen #121

Kortskissen #120.

Endnu en mandag, endnu et Kortskissen-kort. Her har jeg brugt October Afternoon papirer og nogle nye Paper Trey Ink stempler. De er skabt til at mange bruger knapper som en del af motivet. Her er det træ små træer, hvor kronerne er grønne knapper.

De nye stempler lidt tættere på.

Jeg har forfærdeligt mange knapper på lager, så det er nok ikke helt skævt at få brugt nogle af dem. Har du noget særligt scrap, som du burde gøre en indsats for at få brugt?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Kortskissen #121

 1. 10na says:

  Hvor er det bare et fint kort. Måske skulle jeg prøve de Paper trey ink stempler. Og så kommer vi lige til mit svage punkt STEMPLER, og dem har jeg mange af. I en periode var det magnolia, men dem har jeg bare fået nok af lige nu. Så de ligger fint og passer sig selv. Jeg sælger flere kort efter jeg ikke laver så mange med den type motiver mere. 1000 1000 tak for præmien, den har fundet vej til mig. Jeg er allerede igang med at bruge af den. KH 10na

 2. Charlie says:

  Hvor er det fint og en sød ide – jeps – jeg har mange brads – men det gør mig ikke så meget – jeg finder TIT anvendelse for et par stykker – for at lave sådan en hel flot cirkel som du engang gjorde på et LO er jeg ikke helt klar til endnu. =0)

 3. Karina says:

  Hvor er det bare et rålækkert kort. Papirvalg, farver og knapper, ja, alt!

 4. heidi says:

  Rigtig flot, og skal da liftes 😉 Ja jeg har også et lager af knapper, og fandt en kort skitse i weekenden hvor ejg fik brugt en del knapper på, dejligt 🙂

 5. Benita says:

  Lækkert kort – og fede stempler. Kommer du ikke til en eller anden convention i dk eller måske scraptastic i Belgien, så jeg kan “se” dine fine stempler?

  Jeg har da slet slet ikke for meget af noget der burde bruges – hvad er det dog for noget at antyde? tsk tsk tsk… 😉

 6. Annette says:

  Et rigtig “Cecilie-kort”. Så flot og i klare farver. Virkelig smukt.
  Ja, jeg har en del eyelets liggende. Dem er jeg ikke god til at få brugt. Og de der små flasker med Stickles. Puh – jeg har mange, der bare samler støv.
  Og så mangler jeg konstant knapper i den rigtige farve og størrelse. Vildt så mange knapper man skal have, for at kunne finde lige nøjagtig den der passer ! Jeg lægger tit mærke til dine fine knapper. De ser altid rigtige ud i farven.

 7. Linnea says:

  Vilka söta små knappträd!!
  Jag har två saker som jag borde använda oftare – blommor och stämplar.

 8. Helle says:

  Hvor er det flot. Lækre stempler. De indbyder da til at få brugt nogle af dine knapper. Knapper har jeg også mange af men det er nok mest blomsterne jeg burde skamme mig mest over ikke at få brugt.

 9. margitbloch says:

  Øj, øj… det var et super fint Cecilie-kort…
  Kan da nemt “lifte” den gode idé til brug af knapper… dem har jeg også et væld af!!
  Knus 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.