K32 (layout #4)

Layout #4 i 2011.

Sarah og jeg scrappede via Skype i går, og Sarah udfordrede os begge til at lave et layout baseret på denne Inspired Blueprints skitse. Jeg skal gerne indrømme, at det var en udfordring for mig, fordi billederne sidder helt anderledes, end jeg selv ville have valgt det, og der er mere tomrum end jeg normalt opererer med. Men det skal nødigt hedde sig – man må jo bare forsøge, og jeg endte da også med et resultat, jeg er tilfreds med.

Bannerdetalje.

For at fylde noget af det bare område på layoutet valgte jeg at lave et par rækker af banner, som jeg egentlig også synes passer fint, fordi det er et fødselsdagslayout. Banneret “hænger” i scrapper’s floss, som også har boet hos mig i mange år efterhånden; det er som om de små pakker ikke kan tømmes…

Titlen tæt på.

Titlen består af KI Memories filttal og et enkelt K fra Heidi Swapps Ghost alfabeter (yeah – flere gamle bogstaver brugt). Jeg har sat to glue dots under K’et, der hvor 3tallet også sidder, så man ikke kan se, at K er limet fast.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

8 Responses to K32 (layout #4)

 1. Louise says:

  Jeg tager hatten af for det layout der kom ud af den skitse, for den ser bestemt ikke rar ud. Jeg er imponeret! Og også et skulderklap for at bruge de gamle sager! Og du har ret, jeg tror virkelig også floss-pakkerne er uudtømmelige!

 2. Alfie says:

  Så dejlige farver og et festligt lo.

 3. Karina says:

  Jeg synes at det er ret flot. Skønne farver og søde detaljer.

 4. Charlie says:

  Det har du da bestemt også kun grund til at være tilfreds med. Det er superlækkert og din overskrift K32 er genial. Husker godt de billeder – de var skyld i at jeg fluks måtte investere i 3 ruller prikket gavepapir – fordi det så fint ud. =0) I know – GET A LIFE … Charlie! Du råber bare højt når du ved hvornår du er i DK igen – jeg har et tørklæde på lager og giver gerne en kop the eller en frokost. Knus

 5. Helle says:

  Super flot og sikke en forskel der er på jeres layout.

 6. Charlie says:

  Mig igen – jeg har lagt en lille hilsen til dig på min blog =0)

 7. margit bloch says:

  Super laekkert LO. De bannere giver bare en helt masse til siden… wauwww… det ser godt ud.
  Og overskriften er tip-top… kan huske billederne fra i sommer… herligt at se dem scrappet…
  Knus

 8. Nancy Thomas says:

  Beautiful! K looks happy with his new camera and you captured the occasion perfectly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.