Et nyt år

Pynten på retur.

Så blev det 2011, og vi er hjemme i Bonn, hvilket er dejligt. I dag har vi været en tur i Holland for at købe lidt ind, da alt hernede er lukket om søndagen, og vores køleskab var gabende tomt. Vi var bestemt ikke de eneste “tyskere” i Albert Heijn i Venlo. Vi smuttede også forbi Leurs og deres store julemarked; her havde de al julepynten på udsalg, så det var nedsat med 40%. På den måde får man meget julepynt for ikke ret mange penge. Herligt! Det føles måske lidt fjollet at shoppe julepynt i starten af januar, men det giver jo faktisk god mening, når der nu er tilbud. Vel hjemme i Bonn igen gik jeg i gang med at fjerne sporene af julen her i vores hjem. Det er dejligt at have pynten oppe, men det er n også rart, når tingene kommer ned igen. Jeg har fået lidt forskelligt dekorativt i julegave, og de ting vil jeg naturligvis gerne have op snarest muligt. Har du mon allerede pillet julepynten ned, eller får den lov at blive hængende til Helligtrekonger?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Et nyt år

 1. margitbloch says:

  Velkommen hjem til jer selv, Cecilie. Rart at høre, at I er godt hjemme.
  Ja… her er alle spor slettede ;o)… af julen…
  Jeg synes det er en drøj tid med al det sne og is på veje og stræder… jeg er i hvert fald hunderæd for at bevæge mig på det underlag…
  Håber du snart kan spå om, at foråret er på vej… du plejer jo at lure det før os andre!!
  Knus

 2. Annette says:

  Dejligt at I er vel hjemme igen.
  Julepynten er væk her, på nær lidt juleblomster der har overlevet. Ligeså hyggeligt det er finde pynten frem, ligeså rart er det at få det væk igen. Bortset fra at det ser lidt trist og bart ud.
  Jeg plejer også at shoppe julevarer på udsalg i januar. det ville da være dumt andet.

 3. Karin says:

  Det lyder da som en super hyggelig tur 🙂 Ingen julepynt til Hellig tre Konger (kun hvis der er en enkelt nisse eller engel som har gemt sig) Godt nytår til dig!

 4. Dorit says:

  Jo, vi har smidt juletræet ud og afmonteret diverse julepynt… altså undtage de nisser, som har snydt os, så de kommer øverst i julekassen ;-))
  Skønt for jer at komme hjem efter alle festlighederne her til højtiden !

 5. Benita says:

  Vores julepynt røg i kasserne 1. januar. Det var dog ikke med ungernes gode vilje. De mente at nisserne blev sure på os, hvis vi pakkede dem og juletingene i kasserne og stillede dem på loftet…

  Jeg lover at blive bedre til at kommentere løbende nu, og ikke bare kigge og læse med hos dig. 🙂 Godt nytår!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.