2011 – dag 22-28

Vi køber ind om lørdagen, og den 22. januar var ingen undtagelse. K har et projekt med at finde geocacher, så vi har fundet mindst én pr. dato (ikke nødvendigvis på ét år), så vi nappede lige en hurtig cache på vej hjem fra Wachtberg.

Søndag spillede vi spil med vores tyske og amerikanske venner. Da vi kom hjem var der en særlig regnvejrsstemning i vores gade: Rainy night in Bonn.

Jeg drikker jo allerhelst the og gerne rigeligt, men jeg er blevet lidt glad for mælk med kaffe i, så jeg får ind imellem sådan en kop. Nej, den er ikke fra Starbucks men fra mit køkken, men jeg bruger dimsen fra Starbucks, fordi koppen bliver ret varm at holde på.

Så! Jeg er officielt blevet låner på Universitetsbiblioteket i Bonn, så jeg kan låne bøger hernede også. Jeg tror aldrig, jeg har set et bibliotek med så mange aktive brugere til stede på én gang.

En frisk omgang gulerodsboller til fryseren – ums. De ser så fine ud, som de ligger helt friske på køkkenbordet.

Se lige vores nye køkkenven! Den opvaskemaskine, der stod her i huset, da vi flyttede ind, er død – den har egentlig aldrig været ret god. Så nu har vi købt en ny, og den kom i dag. Nu skal den bare installeres, og så er vi godt kørende igen.

Det er måske ikke verdens smukkeste sted at købe ind, men det var dejligt vejr, og Edeka i Wachtberg spiller faktisk en rolle i vores hverdagsliv, så det blev dagens billede.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to 2011 – dag 22-28

  1. Benita says:

    Det er så dejligt at se billeder fra din hverdag i Bonn. Hvordan går det egentlig med dit studie?

  2. Annette says:

    Tak for dejlige billeder fra din hverdag.
    Det lyder virkelig, som I rigtig går og nyder livet….og det er vel også meningen med det hele……
    God weekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.