Julekortcrop hos Scrapsisters

I morgen er Sarah og jeg værtinder ved et julekortcrop hos Scrapsisters. Der bliver 10 udfordringer fra klokken 10 til 18, så der skulle være rigeligt at gå i gang med, hvis man er til julekort, cybercrop og scraphygge. Kig forbi.

****

Tomorrow Sarah and I are hosting a Christmas card crop at Scrapsisters. It’ll be in Danish so I guess my (few) English readers might not be too into the crop.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Julekortcrop hos Scrapsisters

 1. Karin says:

  Er da vild med dine kort, og har liftet en del, så jeg tror da lige jeg suser ind på SS og kikke med 😉
  Sarah er jo heller ikke uden evner ;-)) slet ikke!!!

 2. Heidi says:

  Oh so fine.
  Glæder mig til i morgen.
  Klem
  H

 3. ifversen says:

  Det kort er bare så fint! Jeg er klar til i morgen og glæder mig!

 4. Charlie says:

  JULEKORT ideer – ja dem kan jeg jo ALDRIG få for mange af – så jeg må kigge på SS nu jeg tillod mig at være midt i de store svenske skove uden pc, tv, og en del andre moderne bekvemmeligheder – men HYGGELIGT det var det og lige hvad vi trængte til denne weekend. LÆKKERT kort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.