Julekort med inchies

Jeg knokler med at få ryddet ud i mine gamle sager, og det indebærer også, at jeg bevæger mig igennem de ting, der er egnede til julekort. I dag fandt jeg så en pose med inchies. Hvad er inchies spørger du? Inchies er små collager, der er lavet på papir der er 1×1 inch. Det er et meget småt område, så det er naturligvis begrænset hvor meget, man kan putte ind på det lille stykke papir. Inchies er en god måde dels at bruge små rester papir (jeg har meget papir, der er cirka 1″x12″), og dels er det en oplagt måde at få brugt små rubons, dims mm. Måske er det noget for dig?

Jeg lavede mine inchies for et par år siden, men jeg har aldrig fået brugt dem. Nu fandt jeg dem igen, og så skulle de altså omsættes til noget brugbart, så det blev til et julekort med 12 små inchies. Jeg monterede mine inchies på et stykke mønstret papir og satte derefter dette papir direkte på mit kort. Under papiret med inchies stemplede jeg “Merry Christmas”, som jeg embossede for at gøre det lidt mere interessant.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Julekort med inchies

 1. margitbloch says:

  Jahhhhh… endnu en mulighed for brug af rester!! =0)
  Hvor er det en sød idé… og netop til alt det “småtte” dims man (læs: jeg) gemmer i poser og småæsker…
  Fantastisk resultat…
  I det hele taget er jeg vanvittig imponeret over, HVOR mange slags julekort der kan produceres over dette tema… WAAUUUWWWW… man er fyldt godt op med idéer.
  Fortsat god dag.

 2. Alltså – det är superläckert! Jag vet hur svårt det är att få rakt och hur väl det syns om det blir snett när man gör rutnät.
  Så pyttigt och så jättesnyggt!
  K

 3. Charlie says:

  Inchies – super ide – men pyttesmåt – mon jeg kan indskrænke mig til sådan et “lærred” – det må prøves på et tidspunkt – ser superlækkert ud – så TAK for ideen.
  Og mange tak for pakken der er på vej – håber PostDK venter til tirsdag for så er jeg selv hjemme til at modtage den. =0)

 4. Engel says:

  Kære Cecilie
  sikke en skøn måde at få brugt sine papirrester på. Super fint kort. Tak for pakken – som kom i god behold i starten af ugen…!
  Håber du får en skøn weekend.
  Knus Engel.

 5. Det var da utroligt som det vælter ud af dig med gode ideer til hvordan man bruger sine rester!

  Det er et super lækkert kort! Jeg er vild med dit stempel med Merry Christmas. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.