Hollandsk efterår

Sarah & Jacob ved Maas.

Fra torsdag til søndag havde vi besøg af Sarah & Jacob, hvilket som altid var rigtig hyggeligt. Lørdag var vi på køretur gennem Nationalpark Eifel til Holland. Her shoppede Sarah og jeg lidt scrap i den butik, der er tættest på os, som har noget scrap. De har et dejligt udvalg i Martha Stewart punches, og sådan nogle kan man jo altid lige bruge.

Kristian måtte stå model til et isbillede.

Fra vores lille shopping spree kørte vi til Arcen, for Jacob elsker is, og vi kender jo et rigtig godt sted at nyde en is.

Maas i efterårsfaver.

Issalonen ligger ved Maas, som er en meget anden flod end “vores” Rhein her i Bonn. Meget mindre, mere stille og meget idyllisk.

Der er jo ikke meget andet at sige end: mmm…

Foruden isen var det en god dag at nyde det smukke efterårsvejr. Det var lunt og lækkert, men man kan alligevel nyde de fine farver på træer og buske.

Orange er efterårets guld.

Kæmpehøje pampasgræs
– de er nok for store til terrassen…

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Hollandsk efterår

 1. aka says:

  Ja, ingen er jo i tvivl om, at I nyder livet !!
  Og smukke omgivelser I har valgt til en efterårstur. Dejlige billeder.
  Billedet af Kristian og isen er da pragtfuldt – lige til et layout, ikke ? Han ligner jo en glad og forventningsfuld lille dreng ! LOL.

 2. Sarah says:

  Ja det var en rigtig dejlig tur og en skønt besøg som altid.
  Super flotte billeder du har taget, der var virkelig også skønt.

 3. Charlie says:

  Hvor hyggeligt at se så mange man kender samlet et sted. Kunne dog næsten ikke kende K – det er jo ikke de sædvanlige “K og en kage-fotos” – så BREAKING NEWS – “K nu med is”. (FNIS) Ja han ser meget forventningsfuld ud – og skønt at han altid stiller op til “blogpynt”. FLOT FLOT vejr og fine fotos – vi har også haft et par gode dage her i DK – men i morges var det næsten frostvejr her hos os…. brrr… Tak for kigget.

 4. margitbloch says:

  Tak for en fin rundtur i “omegnen” af Bonn. Dejligt at se jer alle 4 nyde oplevelser, omgivelser og vejret. K. ser vel nok forventningsfuld ud ;o)
  Jeg har som sagt omsat dine fine naive juletræskort til en Margit-model, som kan ses på OSH-bloggen. Tak for inspiration.
  Og tak for den smukke efterårstur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.