Housewarming, dag 24

Et af årets julekort 2010.

Ja, jeg er allerede i gang med årets julekort. Hvis du er scrapper (og det er mange af jer, der læser med, ved jeg jo nu), så ved du sikkert også, at sæsonen for julekort nærmest er i gang året rundt. Men også at den for alvor tager fart nu her i det begyndende efterår. Jeg skriver rimeligt mange julekort og laver endnu flere, så det er en fest at få en del af dem lavet i god tid.

Kortet her er liftet fra Grace. Noget af det fede ved det her kort er, at jeg har kunnet få brugt minimale papirrester, og jeg er altid begejstret, når jeg finder en måde at bruge rester på.

Dagens spørgsmål 24. august

Skriver du julekort?
hvis ja, hygger du dig med det?

————

I’ve started the production of this year’s Christmas cards. If you are a scrapper yourself you know that the season for Christmas cards is almost a year-round season. But it does take off for real in the early fall.

This card is is lifted from Grace’s card. What I really love about this card is that I got to use really tiny left over bits of paper.

Question of the day August 24th

Do you send Christmas cards?
and if so, do you enjoy the process?

This entry was posted in bloggen, kort and tagged , , . Bookmark the permalink.

22 Responses to Housewarming, dag 24

 1. aka says:

  Det er et utrolig sødt julekort du har lavet. Jeg vil tillade mig at lifte.
  Ja, jeg skriver ca. 50 julekort. Og får ligeså mange retur. Det har aldrig før været hjemmelavede kort, men det bliver vist anderledes i år.
  Jeg skriver i hånden og personligt. Det er jo ikke alle, der skal høre om det samme. Jeg gider ikke de der nyhedsbreve, som nogen er begyndt med at udgive på A4 ark, hvor det bare er en opsummering af årets gang.
  Jeg hygger mig meget med at skrive kortene, og tænke på modtagerne imens. Men hvis jeg er for sent på den – så er det ikke sjovt. Jeg sender ud i god tid, for det er jo i løbet af december de kan pynte og glæde modtageren – ikke 2 dage før jul.

 2. Ja jeg skriver julekort, og hvis jeg får taget mig sammen i god tid, laver jeg dem også selv!

 3. Vibeke says:

  Sikke et smukt kort 🙂 Ja, jeg skriver julekort, en blanding af håndskrevne kort og e-julemærkets e-kort.

 4. Marolle says:

  jeg plejer at skrive julekort, sidste år fik jeg dog ikke skrevet et eneste! jeg håber det bliver bedre det her år 🙂

 5. Ja jag skriver julkort – egentillverkade sådana och JA jag “hygger mig”
  Jag gör glögg, lyssnar på julmusik och tillverkar julkort!
  Det är supermysigt!

 6. margitbloch says:

  Jeps… jeg laver selv (henover året) og hygger mig med det.
  Jeg sender vel ca. 25 stk. afsted, og det foregår oftest i beg. af december til julemusik.
  =0)

 7. Charlie says:

  Ja det kan du tro jeg gør og jeg ELSKER også at modtage dem. Vi har altid sat dem på vores kaminhylde og de sidste par år står de godt nok tæt. Jeg sender knap 40 kort og modtager ca. det samme antal – og du kan tro de hjemmelavede altid får ærespladserne og bliver gemt. Jeg er lidt en hamster – så for nyligt rev jeg ½ dag ud af kalenderen og gik en KÆMPE kasse med julekort for de sidste 20 år igennem. Alle hjemmelavede blev gemt – og de af dem der var skrevet af min mor og min søster uanset hvordan kortet ser ud – resten røg ud på når dem fra sidste år. Det gav lidt mere plads og det var hyggeligt at læse de gamle hilsner en sidste gang. I år skal jeg jo så både lave egne julekort og nogle til OSH – så jeg starter nok også op SENEST 1.10 med at lave dem. Dit julekort er enkelt og meget smukt og jeg lifter nok selve grundideen til nogle kort – jeg elsker jo også når resterne kan få liv. =0)

 8. Louise says:

  Så fint et kort. Jeg elsker når man kan få brugt nogle af alle sine rester. Jeg skriver selv lidt julekort, men er altid i sidste øjeblik…

 9. Ja, jeg laver selv julekort – og skriver dem. Syntes det er rigtig hyggeligt at lave julekort. Laver dog altid mine julekort ens.

 10. Sarah says:

  Jeg skriver også julekort, synes det er en hyggelig tradition.
  Jeg laver dem også gerne selv:O)

 11. Helle Steensig says:

  Ja jeg har faktisk lavet nogle lidt tidligere i år.. skal have lavet lidt flere. men sender nok ca 10 personlige julekort

 12. Skønt kort, du har fået lavet – det kunne jeg bestemt godt finde på at lifte. ;o)

  Jeg skriver ca. 30 julekort hvert år, og plejer at sidde i sidste øjeblik og nørkle med dem. Sidste år gik det dog helt galt, og det endte med at blive nytårskort, men så fik jeg da brugt mine Magnolia-fest/nytårs-stempler. ;o)

 13. Det var dog et helt fantastisk kort… Super sød og elegant måde at få brugt resterne på.

  Og ja – jeg skriver julekort til familien og venner.
  Synes selv, det er SÅ hyggeligt at få rigtig post på papir – med hilsner fra mennesker, skrevet af en menneskehånd, og ikke bare en elektronisk mail…

 14. Hmm jeg ville gerne skrive julekort, men det er altså noget trist at skrive masser af julekort uden at få nogle igen. SÅ nej jeg skriver ikke julekort. snøft

 15. Jeg skriver julekort til vores nærmeste familie (søskende og forældre) samt vores to bedste vennepar. Og ja, jeg hygger mig med det. De bliver altid frygtelig lange, så et 15×15 kort er næsten for lille. Men det er stort set de eneste “breve” jeg skriver så det er hyggeligt.

 16. Tina F. says:

  Ja, jeg skriver julekort, og hygger mig med det.. dog er der de sidste par år blevet skåret gevaldigt ned på antallet. Livet/hverdagen som 4-barns mor med fuldtidsarbejde har i den grad skåret ned på “fri-timerne”, men i takt med at børnene bliver større, føler jeg, at jeg med bedre samvittighed kan “kræve” noget mere “mig-tid” 😉
  Hilsen Tina F.

 17. lisette says:

  Skønt julekort

  ja jeg er begyndt at skrive julekort, efter jeg selv laver dem, men sidste år fik jeg kun skrevet et enkelt , for jeg fik solgt alle mine julekort ;O)

 18. Kathy Z says:

  I linked over from YHL and scrolled down. I love the two languages. 🙂

  And these cards are awesome! I started scrapping about two years ago, but haven’t made my own cards yet. Now I want to try.

 19. Else.DK says:

  Jeg laver en del julekort, som jeg giver væk, nogle få sælger jeg.

  Skriver selv tre julekort, og får et par stykker fra familien.

 20. Stubbens says:

  Ja de sidste mange år har jeg selv lavet julekort – mange forskellige mere eller mindre vellykkede påfund.
  Men mængden jeg laver er mindsket lidt. For nu kan der godt snige sig købekort ind til dem jeg ved er ligeglade med julekort men jeg synes skal have en hilsen alligevel.
  Men i år synes jeg slet ikke jeg har nogle ideer – nå det kommer nok…..

 21. Carina Saaby Nielsen says:

  Jeg har endnu ikke skrevet julekort selv. Jeg laver et par stykker, men de bliver sjældent brugt 😉

 22. Dorit says:

  Jeg skriver mindre og mindre julekort, da de ældre efterhånden er faldet fra. Jeg laver ikke selv julekort eller kort i det hele taget, scrapper kun.
  Og dog, jeg laver ét julekort selv, og det er til en i familien, er også laver julekort, så vi kappes lidt om at få lavet nogle fine nogen, – altså, jeg laver kun det ene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *