Nyt scrapværelse

Jeg har i et stykke tid trængt til at få mere ro i indretningen af de rum, hvor vi er meget, og det betyder blandt andet, at jeg havde vældig lyst til at adskille stue og scrapværelse ad. Det har jeg brugt denne uge på, og jeg er ret glad for resultatet. Stuen er endnu ikke klar, og der mangler da sådan set også en del i mit scrapværelse, men her kan I da se lidt af udviklingen.


I august så vores kontorstue ud som på billedet ovenfor. I februar kom min far heltemodigt til Bonn med en trailer bag bilen. I traileren var der blandt andet endnu en sofa, som endte med at stå overfor den store sofa, og det var en af årsagerne til, at jeg syntes, at vi trængte til at skabe noget mere balance og ro.


Vi har købt et 60’er skrivebord på den lokale pendant til den blå avis. Det krævede lidt at få bordet hjem, da det lige præcis ikke kunne være i vores bil. Men det er hele besværet værd, for det er et virkelig fint bord. Der kan være 12×12″ papirer i skabsdelen af bordet; faktisk har jeg alt mit mønstrede papir derinde.


På bagsiden af bordet er der en lille reol, og her har jeg rigtig mange af mine glas med scrapsager i. De er gemt lidt væk, men jeg tror nu faktisk, at det fungerer ganske udmærket. Jeg tager de glas frem, der taler til mig, og så arbejder jeg med de ting. Det er imponerende hvor meget bordet faktisk rummer.


Bordet er omkring 70-75 cm dybt, hvilket giver dejlig meget plads til at arbejde på. Jeg regner med at holde bordet rimelig rydeligt; mest fordi bordet står lige i solen, så det er ikke smart at have lim mm stående på bordet.


Foruden bordet har vi også lidt assorterede reoler i rummet. Reolerne rummer dels scrapsager og dels alment rod og andet der skal have et sted at bo.

Som det kan ses på billederne, så er der dejligt meget lys i rummet, og jeg sidder lige under vinduet og får al lyset og glæden af at kunne følge med i skyernes færd over himlen. Det er da luksus.

I am redecorating and my scrap room has been transplanted to our upstairs extra room. It still needs some work but it is getting there and I am sure it will work really well.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Nyt scrapværelse

  1. Charlie says:

    Hvor ser det godt og hyggeligt ud – og SIKKEN en orden – godt der er et par uger til jeg får besøg så jeg kan rydde op i mit scrap. =0)

  2. Karina Beck says:

    Hvor er det et lækkert scraprum. Jeg er lidt misundelig.; ) : ) Jeg scrapper/roder inde i stuen!

  3. Hvor ser det bare dejligt ud og sikke et fedt skrivebord!

  4. Margit says:

    Super lækkert… lys og luft er fantastisk… og sikken en fin orden =0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.