Jul i maj

Jul i maj.

Julie ville gerne lave kort, mens hun og Ida var her i Bonn, så det gjorde vi naturligvis. Jeg besluttede at sidde ved siden af og lave lidt julekort (ja, det er i god tid), og vi blev så inspirerede, at det endte med lidt julemusik på pc’en også… Det var måske nok i lige god nok tid trods alt.

Endnu en gang har jeg liftet et kort fundet ude i blogland. Denne gang er det “gået ud over” et kort af Melanie Douthit fundet på Cosmo Crickets blog. Jeg har mixet papirer fra Making Memories og Cosmo Cricket, derudover er der brugt lidt papirflæse, bånd og mine elskede knapper. Egentlig ret enkle kort men også meget julede, hvis jeg skal sige det selv.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Jul i maj

 1. Charlie says:

  Bestemt MEGET julede og som så ofte når du lifter bestemt MINDST lige så flotte som originalen. I god tid JA – men det er altid godt at være. Hold øje med min blog om et par dage – jeg "barsler" med en ide jeg længe har puslet med og som står mit hjerte nær. HOV det lyder måske lidt mere højttravende end jeg mente – men jeg tror du forstår når du ser det. GOD PINSE og så ikke flere indlæg i dag – jeg har jo travlt =0)

 2. Ida says:

  Det var rigtig hyggeligt og inspirerende at lave kort sammen med dig. Julie fik vist lavet flere kort end vi gjorde tilsammen. Det kan godt være at det var tidligt med julemusik og julekort, men det var også rigtig hyggeligt. Det må vi gøre igen 😉

 3. Benita says:

  Meget julede og i meget god tid!

  Vildt flotte kort – er især vild med sløjferne og knapperne. Det ser altså godt ud!

 4. Pingback: Julekort til kursus | Chez Cecilie

 5. Pingback: 2011 – dag 141-147 | @ Cecilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.