Det er så hårdt (316/365)

316: torsdag den 12. november

Dagens billede er screenshot af det sted på nettet, der har været mit “hjem” i næsten fem år, tre af dem som design team medlem. Blandt de gode poster, jeg har vænnet mig til at se dagligt er nu en post, der officielt erklærer, at Lifetime lukker og slukker inden året er omme. Jeg havde ikke forestillet mig, at det kunne være så hårdt, som det har vist sig at være. Jackie og Thad er blevet fantastiske venner, jeg har nydt min tid som dt’er, jeg har lært gode mennesker at kende, og jeg har haft så mange forrygende oplevelser gennem årene på Lifetime. Nu slutter det. Næsten ikke til at fatte, og meget meget svært at rumme, men sådan er virkeligheden.

Hvis du er scrapper, så smut forbi Lifetime og gør et kup til Jackies store ophørsudsalg, er det nedsat med 25%.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Det er så hårdt (316/365)

 1. mette wad says:

  Øv øv.. og sørgeligt, det var et af de steder jeg handlede mest, men efter at været taget i tolden et par gange er jeg stoppet…

 2. Hej Søde

  føler med dig og har selv helt ondt indeni. Jeg har haft så mange gode oplevelser med LM så min hjerte kan ikke klare at de lukker. Ved at LM har været en stor del af dit liv – du skal vide at jeg tænker på dig

 3. Ida says:

  Føler virkelig med dig. Det er så ærgeligt at de lukker for det var et rigtig godt site. Knus herfra.

 4. Madeline says:

  🙁 I like your idea of taking the screenshot of our home on the web.

 5. Margit says:

  ØV, ØV og 3 gange ØV. :o(
  Det er så ærgerligt når det man holder af og er knytter til får en ende… men venskaberne kan forhåbentlig bestå ;o)
  Rigtig god søndag

 6. Charlie says:

  Ja også ØV herfra. Krisen må virkelig kradse i USA hvis så gode produkter må lukke ned – og med så prof. designere. Tænker også på dig for jeg ved det var dit hjertebarn. Hvis du ellers selv har lyst kan det bestemt ikke vare længe før du får et tilbud fra et andet firma – ellers er de da godt tossede. KH mig

 7. Netti says:

  Jeg synes også at det er hårdt at LM lukker. Jeg ved ikke lige hvor jeg skal handle i USA ellers. Jeg føler mig sådan lidt lost in space..
  Jeg håber at du finder et nyt sted at vise din kreativitet frem 🙂
  Sig lige til hvis du finder en god online butik over there.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.