Alene hjemme (305/365)

305: søndag den 1. november

K er taget på en uges kursus i London, så jeg er alene hjemme her i Bonn. Det er anderledes end at være alene hjemme i København, hvor jeg kan tage på besøg eller få gæster selv. Men sådan er virkeligheden her, og jeg har ikke noget problem med mit eget selskab. Inden K tog af sted installerede han en ny udgave af Civ3 til mig – herligt herligt!

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Alene hjemme (305/365)

  1. Kitt says:

    Det er så dejlig befriende at fordybe sig i et computerspil. Det er en pause udenfor virkeligheden 🙂
    Jeg bruger dog bare World of warcraft. :o)

  2. Ida says:

    Altid hyggeligt at spille spil på computeren. Hyg dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.