Papmachegræskar (246/365)

246: lørdag den 5. september

Da jeg gik i skole, synes jeg, at formningstimer, der involverede papmaché, var urimeligt træls. Jeg ved ikke, om det var det kolde klamme tapetklister eller det faktum, at jeg ikke havde fantasi til at puste liv i papmachéen, men jeg kunne altså ikke lide det. Alligevel hoppede jeg straks på idéen, da jeg så Martha Stewarts papmachégræskar. Nu får vi se, hvordan det bliver, når jeg har lavet en hel samling og fundet noget lys at sætte inden i dem.

Using a Martha Stewart instruction I sat to work on papier-mache pumpkins. I never really enjoyed papier-mache when in school but this time around I had a lof of fun. I’ll be making a collection of pumpkins like Martha’s.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Papmachegræskar (246/365)

  1. mette alias speedie says:

    de er bare gode de graskar de skal nok bringe lykke 😉

  2. Ida says:

    Hvor er de fine!!! De skal nok blive et kæmpehit til Halloween festen.

  3. Hvor er de bare søde. Er det lavet af orange silkepapir?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *