Antikaos (256/365)

256: tirsdag den 15. september

Vi har købt et lille skab til vores meget lille entre, og for at holde orden på nøgler mm har jeg pyntet to kasser til antikaos. Papirerne er fra Basic Greys serie Nook & Pantry, som kommer i oktober.

I’ve decorated a few boxes that will serve to minimize the risk of chaos spreading on our small cupboard in our small entrance.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Antikaos (256/365)

 1. Ida says:

  Jeg synes, der sniger græskar ind på mange af dine billeder 😉 Hvor er kasserne til antikaos blevet fine. Sådan nogen kunne jeg også bruge – i hvert fald hvis rodet så også forsvinder 😉

 2. Hvor er de bare søde og enkle!

 3. Netti says:

  hvor er det bare nogle lækre kasser du har lavet. Det ser vildt godt ud og sikke end god idé.

 4. DianaDK says:

  Undrede mig også over at du ikke var startet dit halloween trip endnu, men nu kan jeg se at græskarene begynder at dukke op hist og her 😉

 5. Charlie says:

  FIN ide – men jeg skal lave en MEGA kasse lige nu hvis kaos skal væk – vi er nemlig ved at få nye vinduer så INTET står hvor det skal og der er støv overalt – men UHA hvor det bliver godt når det er overstået. Græskar kommer da frem om natten sådan helt af sig selv – det er jo derfor man sidder i græskarbeddet og venter på den store Græskarmand – det ved enhver der har læst Radiserne da!! =0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.