Lotus (209/365)

209: tirsdag den 28. juli

Min gode veninde Vibeke kom til Bonn tidligt tirsdag morgen, og efter en langsom morgenmad gik vi på opdagelse i Bonn. Byen er ikke større, end at man kan gå rundt, og da tirsdag bød på det skønneste sommervejr, var det oplagt, at vi dryssede rundt. Efter frokost kom vi på at gå ned til Poppelsdorfer Schloss, hvor byens botaniske have befinder sig. Det var en fin tur ned til slottet, og haven er rigtig fin og elegant.

Jeg kunne ikke stå for den smukke lotusblomst på billedet, og den lille flyver gjorde motivet endnu mere tillokkende. Det sætter dog endnu en gang fokus på, at mit næste kameraønske er et makroobjektiv.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Lotus (209/365)

 1. Margit says:

  Føler næsten den kan DUFTES igennem skærmen. Super smukt billede…
  Hav en god torsdag.

 2. Maribi says:

  Fantastisk smuk lotusblomst!
  Lydes osm om I havde en dejlig tur, må være dejligt at få besøg fra gamle Danmark:-)

 3. Pingback: Botanisk Have | @ Cecilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.