Dejligt at skabe lidt igen

At være på ferie i to uger er vidunderligt, men det betyder jo samtidig to uger uden scrap af nogen art. Det kan man altså godt komme til at savne undervejs. Det tager også lige lidt tid at komme ind i kampen igen, men jeg havde et projekt, der skulle laves. En god amerikansk veninde er endelig blevet mor, da hun og hendes mand adopterede en lille pige i sidste uge. Lykken er stor på begge sider af Atlanten og “tante” Cecilie er ved at samle gaver, der skal sendes over til den lille nye familie.

Jeg brugte Maja Design papirerne Rosa-Marina til kortet og holdt det gennemført lyserødt og tuttenuttet. Det er nu meget hyggeligt ind imellem at lave noget, der er så piget.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Dejligt at skabe lidt igen

 1. Pia says:

  det er et rigtig sødt, tuttenuttet tøsekort, lækre farver og ser sødt ud med hjerterne

 2. Netti says:

  Ej hvor er det kort lækkert – det må liftes engang!!

 3. Hvor er det bare et lækkert kort!

 4. Ditte says:

  Hvor er det bare yndigt!
  Har fulgt lidt med på sidelinien under jeres tur til England, og sjovt nok så jeg på Travel Channel en udesendelse der foregik netop nogle af de steder i rejste rundt. Bliver rejselysten af dine kommentarer og billeder, og har da også altid ville tilbage til England, så det står på en af “To do-listerne”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.