Julerier i god tid

Sidste år til jul stressede jeg rundt for at lave spændende indpakning til julegaver mm lige inden, de skulle bruges. I år håber jeg at være lidt mindre rundforvirret og have nogle af tingene klar, når december melder sin ankomst.

Blandt mine design team prøver fra Lifetime var der fire ark Fancy Pants Happy Holidays i størrelsen 8×8″. Jeg havde ikke lige umiddelbart julebilleder i de farver, serien er i, så jeg valgte at starte på mine juleindpakninger:


Boxen er vist nok købt i Bilka tidligere på året; den er den miderste i en serie af tre, og den er cirka 12×12 cm. Det er ikke en stor kasse, men der kan da være lidt i den, og gaver behøver ikke være store for at være gode ;o)

Der er vist ingen tvivl om, at jeg holder meget af julen. Det er ret almindeligt, at jeg på det her tidspunkt af året begynder at tænke på julekort og -gaver. Det betyder ikke, at jeg er færdig og klar, når det bliver den 1. december. Desværre! Er du velforberedt og organiseret med julerierne, eller laver du også den sidste gave lillejuleaften?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Julerier i god tid

 1. Stine66 says:

  Kanon flot. Jeg elsker også jul og køber masser af juleting og gaver allerede nu.

  M.v.h. Stine

 2. Charlie says:

  FIIIIN æske – DEN ville være gave nok til mig også UDEN noget indeni. =0)

  Jeg er nok en BÅDE/OG person jeg kan finde på at købe ting til jul når jeg ser dem uanset hvilken måned vi er i – og så er jeg samtidig typen der får de BEDSTE ideer 5 minutter før træet skal tændes. Så noget er velforberedt og andet lavet i ABSOLUT sidste øjeblik.

 3. Pia says:

  Det er en rigtig sød kasse og flot papir, det er også begyndt at krible i mig , måske fordi vejret er efterårs agtig. Jeg er tidligt i julehumør men kan ikke klare mere jul efter 1. januar, så jeg har mange billeder fra sidste jul der mangler at blive scrappet

 4. Thanni says:

  Hvor er det en smuk gaveæske du har lavet!! 🙂
  Jeg tror jeg hører til dem, der faktisk går i gang rimeligt tidligt, men alliigevel synes jeg altid jeg er i sidste øjeblik…weird!! ;D

 5. DianaDK says:

  JUUUUUL – er du vimmer Cecilie, jeg kan nærmest ikke overskue hvad jeg skal i morgen og så er du allerede igang med julen !!!

  Fedt papir fra Fancy Pants !!!

 6. Majer says:

  Jeg ville elske at modtage sådan en julegave. Den er bare så flot!

  Der ligger en award til dig, på min blog 😉

 7. Netti says:

  Jeg har også bestilt julepapir i preorder hos Lifetime :o) men ikke lige det der for det er lidt for pink til min jul selv om jeg sys det er fedt!
  Total lækker æske..jeg vil gerne have en gave af dig *S*
  Jeg er ikke ude i god tid men starter i november med julekort og så går det ellers derud af.

 8. Heidi says:

  jubiiii en mere jule pige ;o) Jeg elsker julen og skal snart også igang med julekort mm. har købt den første gave og kallender gaver er ved at være på plads også ;o)

  Super flot æske ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.