Opdatering af scraprum

For et år siden greb Kristian og jeg ind overfor vores kontor; vi satte det i stand så “biblioteksfunktionen” passede sammen med scrapfunktionen. Vi har ikke kigget tilbage siden så glade er vi for det nye kontors indretning og farver.

Gad vide om alle scrappere flytter rundt, omorganisere, gentænker, sorterer og så starter forfra? Jeg snakker ikke om designet på et layout, men derimod layoutet på vores scraprum. Jeg er i hvert fald skyldig… Jeg er glad for mit overordnede “design”, men jeg kan hele tiden komme i tanke om en ny måde at sortere mine sager.

De seneste par dage har jeg brugt tid på at få sorteret mine ting – jeg har sorteret mine embellishments efter former fremfor materialer eller fabrikanter, som de var før. Nu har jeg så et glas med hjerter, stjerner, pile osv.

Jeg har en udtalt svaghed for American Crafts Thickers, så jeg har indrettet en kasse til dem. Der er naturligvis brugt forskellige thickers på kassen:


Som en partner til min thickers-kasse har jeg lavet en stickers-kasse. I den er der nu faktisk stickers, sticker alfabeter og rubons, men det så ikke lige så fint ud på kassen:


De to kasser står i min farmors gamle dækketøjsskab, som er som skabt til scrapsager:


Når skabet er lukket, er mange af mine scrapsager, der ikke ser pæne ud gemt af vejen. Til højre for skabet står mine papirer og mine stempler.


Her er så mit bord med mine hylder over. Det fungerer virkelig godt for mig at have mine embellishments i de gamle glas på hylderne over bordet. På den måde kan jeg se, hvad jeg har, og så er jeg bedre til at få tingene brugt. I går prikkede jeg en masse chipboard alfabeter ud af deres ark og kom dem i glas, så de nu også er at finde på hylderne. Det eneste jeg mangler nu, er en tur til Johannes Fog efter en tredje hylde ;o)


Som jeg har nævnt ved lejlighed var jeg ret forkølet fornylig. Jeg lod mig inspirere til at få dekoreret en CI tissue box, jeg havde stående. Den skulle helst passe til mit scraprum, så den endte med at være i Basic Grey Mellow papirer. Jeg testede, og der kan faktisk være en almindelig toiletrulle i kassen, så jeg kan bruge den til det toiletpapir, jeg ofte har på mit scrapbord.


Hvordan har du indrettet dit scraprum? Og virker det, som du gerne ville? Jeg elsker boligindretning, så jeg er naturlvis nysgerrig efter, hvordan andre scrappere indretter deres legeområder.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Opdatering af scraprum

 1. Ida says:

  Det er superhyggeligt indrettet! Glassene er fantastiske at se på og det gør det meget nemmere at se hvad man har. Jeg er meget misundelig over dit flair for at indrette. Gid jeg selv havde lidt af det gen! Jeg har aldrig helt forstået hvorfor du ikke købte den tredje hylde til at starte med… lidt naivt at tro at to hylder var nok til noget der fylder så meget i dit liv 😉

 2. Cowgirl says:

  Wau det er blevet flot – hvordan har du fået skrevet teksten på væggen ved bordet ? Den med toiletpapiret lifter jeg helt bestemt – sikke en god ide. Håber du får lavet nogle skønne LO’er ved den dejlige plads i dit hjem

 3. Netti says:

  hvor ser der enormt hyggeligt ud!! Jeg omdekorerer også mine ting hele tiden med det resultat at så kan jeg ikke altid finde dem :o)
  Men dit scraprum er virkelig lækker.

 4. Charlie says:

  IHH sikken en orden – og du er vild med ord kan jeg se, ligesom jeg er – thickers/stickers – det lyder bare ikke ligeså fikst på dansk vel?? Også en nydelig “snotkludsholder”. Mit værelse kan ses på min blog jeg viste min oprydning frem 31.12.07.

 5. Stinne says:

  Waau hvor er det lækkert – mit bord er altid et kæmpe MESS! Men der kommer vel en dag hvor man kan forsøge at få et Cecilie bord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.