Første indlæg i Danmark…

og om nogle få timer er jeg i Sverige!

Min tur hjem fra USA gik smertefrit, ikke mere ventetid end den beregnede, og der var god plads på begge flyene, så det var nemt og uproblematisk at krydse Atlanten i går. Det eneste komplicerede er det med tidsrejser… Det er noget underligt noget at krydse tidszoner, og det har jeg gjort en del de sidste uger.

Efter frokost sætter vi næsen mod Glasriket og en week-end sammen med Christian, Heidi, Bertram, Esben og Sus. Det bliver helt sikkert en dejlig week-end i godt selskab.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Første indlæg i Danmark…

 1. Mutte says:

  Velkommen hjem til lille Danmark, jeg har fuldt med på din tur med stor interesse, skal selv derover til januar, så det er dejligt med mange af dine links.

 2. Mutte says:

  Velkommen hjem til lille Danmark, jeg har fuldt med på din tur med stor interesse, skal selv derover til januar, så det er dejligt med mange af dine links.

 3. Christina says:

  Velkommen hjem til Danmark.. Jeg har nydt at læse med fra din store tur over there..

 4. Charlie says:

  VELKOMMEN hjem og tak for en god tur! Det har været spændende at læse med og jeg har “næsten” ikke været misundelig. Tjuhej du har da fået oplevet og sikkert også shoppet en masse.

  Glæder mig til at se dit “Wipe your paws” LO med alle vask hænder skiltene… =0)

 5. Majer says:

  Velkommen hjem til DK. Har læst med i hvert et indlæg du har lavet. Og har rigtig mange gange været misundelig på dine oplevelser 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.